EVIGT GRÖNSKANDE BÖCKER

Skönlitteraturen är evigt grönskande ung och saknar rynkor. Just nu läser jag Stig Dagerman från 1947 och njuter.

Men i handeln är böcker en färskvara. Därför har jag köpt på mig ett lager.

”Mycket längre från Stureplan kan man inte komma (och det är högt beröm!)” skrev Dagens Nyheter om MIN GRAV ÄR DIN.

Aftonbladets recenserade HELMERS VALS: ”Jag gillar Aino Trosells skrivstil, hennes oslipade öppna berättarflöde kombinerad med en bitsk svärta. Motsättningarna ryms, får finnas.”

Bloggaren Blommiga Barbro tyckte efter 134 lyssnade böcker att GRÄNSMARK var bäst: ”Det här är en storslagen samtidsroman med glesbygdsdramatik och värme, en spännande thriller och en humoristisk komedi sammansatt i en och samma bok. Toppbetyg 5!”

Om LITA PÅ MARY! skrev Sydsvenska Dagbladet ”Marys vanlighet är befriande och lätt att identifiera sig med. Även om Mary råkar ut för tjuvbesök är det vardagen som fångar intresset, hur ska hon klara sig alldeles ensam i flera veckor?” (Jag skrev den eftersom det fattades äventyrsberättelser om flickor).

VARNING FÖR VILT skapades och gavs ut på galna tre månader men inte ett korrfel och dessutom skrev Dagens Nyheter: ” åh, vad det är roligt att läsa Aino Trosells språk, miljö- och personskildring. Hon berättar om en svensk vardag som alltför sällan beskrivs”.

 ”Om VARVSSLAMMER skulle ha ett soundtrack, en låt som genomgående hörs i bakgrunden, så är det Ted Ströms En vintersaga”, skrev Dalademokraten.

OFFSHORE, VINTERGATAN och HJÄRTBLAD fick fantastiska recensioner när det begav sig, Offshore renderade Ivar Lo Johanssons personliga pris, Vintergatan var långt gången som film, Hjärtblad nominerades till Sveriges Radios romanpris.

Här kommer allt du behöver veta vad gäller det praktiska. Jag signerar och skickar. Du betalar vid leverans, priset är inklusive moms. Tänk present till dig själv eller annan:

 GRÄNSMARK                 200:- inkl frakt

VARVSSLAMMER          200:- inkl frakt

bägge:                              300:-inkl frakt

HELMERS VALS            150:- inkl frakt

MIN GRAV ÄR DIN         150:- inkl frakt

VARNING FÖR VILT      120:- inkl frakt

LITA PÅ MARY!             120:- inkl frakt

HJÄRTBLAD pocket      60:- inkl frakt

VINTERGATAN pocket   60:- inkl frakt

OFFSHORE pocket        60:- inkl frakt

 alla tre pocket:             120:- inkl frakt

  två pocket:                   100:- inkl frakt

Maila din beställning till: mail@ainotrosell.se med ev. önskemål ang. signering. Glöm inte att ange adress. Försändelsen kommer pronto (om Postnord vill, vilket hittills har funkat)! Välkommen!