UNNA DIG EN RIKTIG BOK…

Ange önskemål om dedikation!

 VARVSSLAMMER 260:- inklusive porto. Skickas direkt. Maila: mail@ainotrosell.se eller smsa: 0739 80 77 89. Betalas med Swish eller via bankgiro när du fått den.

 GRÄNSMARK 260:- inklusive porto. Skickas direkt. Maila: mail@ainotrosell.se eller smsa: 0739 80 77 89. Betalas med Swish eller via bankgiro när du fått den.

 Välj även andra böcker. OBS: exklusive porto:

Helmers vals, inbunden 80:- , roman

Min grav är din, inbunden 80:- , kriminalnoveller

Lita på Mary!, inbunden 80:- , barnbok 6 – 12 år, illustrerad

Varning för vilt, storpocket 40:- , berättelser

Helmers vals, pocket 40:- , roman

Hjärtblad, pocket 40:- , roman

Offshore, pocket 40:- , roman

Vintergatan, pocket 40:- , roman

Om böckerna:

VARVSSLAMMER innehåller skönlitterära texter – inre bilder. Också konkreta bilder ur Varvshistoriska föreningens arkiv. Du kastas rätt ner i slamret och får arbeta tillsammans med kvinnor och män som svetsar, slipar och kör kran. Deras inre tankar och drömmar, hur de lever sina liv. Invävt är varvens storhetstid och fall. Poetiskt och vasst i ett här och nu.

GRÄNSMARK Siv Dahlin vikarierar som lantbrevbärare på Finnmarken och kör 16 mil var dag. Allt i den stora världen finns även här. Slow crime, feelbad, feelgood, humor och drama.

HELMERS VALS handlar om en gubbe som upplevde hela nittonhundratalet, som gjorde mig arg och full i skratt, som var min far, disträ som ingen annan.

MIN GRAV ÄR DIN, kriminalnoveller varav flera med Siv Dahlin.

LITA PÅ MARY! Mary är olovandes ensam i lägenheten i en hel sommar. Hon räddar en skata, hittar en vilsen tant, städar i en närbutik, har inbrott och väntar på att mamma ska komma tillbaka. Barnbok med inkännande illustrationer av Inger Rydén.

VARNING FÖR VILT heter titelnovellen med Siv Dahlin. Boken innehåller bland annat kortromanen På en öde ö i havet, vars inläsning av Sven Wollter är ett mästerstycke.

HJÄRTBLAD handlar om Hulda i artonhundratalets Malung, svält, fäbodar, svårsmält kärlek, arbetsvandringar till storstaden och en ny tid som bryter in.

OFFSHORE gestaltar ett dykaräktenskap och de skilda liv som makarna lever.

VINTERGATAN utspelar sig under ett luciadygn. Passioner glöder under snötäcket.