NU HAR DEN NYA ROMANEN…

… påbörjat sin resa från min skrivkammare. Idag utgick ett pressmeddelande att romanen GRÄNSMARK kommer ut 21 september 2020.

Så här står det bland annat: ” Gränsmark får läsaren följa med brevbäraren Siv Dahlin som har tagit över traktens postrunda. Längs de ödsliga vägarna kör hon ut i skogen, lyssnar på musik och stannar till för att prata eller fika med postmottagarna längs vägen.

En isande kall vinterdag påträffar hon en rimfrosttäckt kropp på sin runda. Hon vet inte vem den döde mannen är, men det står snart klart att motsättningarna i det lilla samhället är större än hon anat. Med ett rakt och fängslande språk berättas det om hur Sivs dag och liv påverkas av de människor hon möter, människor som av olika anledningar har valt att leva isolerat och i utkanten av samhället. Och som alla bär på hemligheter.”

” – Jag skrev Gränsmark för att jag ville få syn på vad som händer oss här och nu. Jag skrev också för att jag ville vara med om något spännande, träffa udda och hemlighetsfulla människor, få skratta, bli omskakad och vettskrämd, berättar Aino Trosell och beskriver sitt arbete med den här boken som ”rock’n’roll”.