TVÅNGSTRÖJAN…

bildspel_tvangstrojanAINOåter ute. Nu som ljudbok.

Pressmeddelande från förlaget:

Tvångströjan – ny ljudbok om Siv Dahlin

Nu ger Tundell Salmson audio ut ytterligare en kriminalroman av Aino Trosell, Tvångströjan. Åter igen är Siv Dahlin huvudperson. Tvångströjan ges ut som mp3-fil.

Tvångströjan är historien om hur Siv Dahlin hamnar mitt i ett dramatiskt förlopp som hon själv till viss del är skyldig till. För om hon bara hade hållit tyst så hade den där vådaskjutningen fått fortsätta att vara just en olyckshändelse och då hade kanske inget mera hänt? Det är också en historia om djup och livslång kärlek. Den är evig – precis som döden …

Sagt om Tvångströjan:

Dagens Nyheter: ”… det är blåsig prosa som ger plats för tvära byten av tonfall, abrupta kast i tanken… pockande spänning och en naturskildring som är bland det finaste man kan läsa just nu, saklig och bitande vacker.”

Falu Kuriren: ”Det är skickligt berättat, på ett språk med stilistiska språng man sällan eller aldrig hittar i deckarhyllorna.”

Upsala Nya Tidning: ”De suggestiva och mörka känslor som Aino Trosell frammanar i sin nya bok fångar läsaren ända in i den dramatiska upplösningen.”

Svenska Dagbladet: ”Än en gång visar Trosell sin plats bland eliten av deckarförfattare.”

Örnsköldsviks Allehanda: ”Aino Trosell överraskar. Den här kriminalromanen är inte som andra, den här känns äkta och på riktigt. Karaktärerna i boken är gjorda av kött och blod, precis som du och jag.”

Aino Trosell har kommit ut med drygt 20 böcker sedan debuten 1978. 2006 fick hon Ivar Lo-priset för släktkrönikan En gränslös kärlekshistoria. Hon är även en framstående thrillerförfattare och fick 1999 Polonipriset för Ytspänning. År 2000 erhöll hon Svenska Deckarakademins pris för Årets bästa svenska kriminalroman för Om hjärtat ännu slår, även den utgiven på ljud av Tundell Salmson audio, liksom den andra boken om Siv Dahlin; Se dem inte i ögonen.

Aino Trosell lockas att skriva för de nya digitala formaten och har i dag ett tjugotal publicerade e-noveller och mp3-noveller, liksom kortromanerna Lojalitetens pris, Isbränna och Nyårsnatt, som har getts ut som original-ljudböcker på Tundell Salmson audio. Läs gärna mer här: www.ainotrosell.se

Tvångströjan har nyligen släppts som mp3-fil på Tundell Salmson audio.

Uppläsare: Anne-Li Norberg

ISBN mp3-fil: 978-91-7607-000-0 För pressbilder och mer information se: www.tundellsalmsonaudio.se/Tvangstrojan.shtml

Går att köpa här: www.bokus.com/bok/9789176070000/tvangstrojan/

Finns även som e-bok: www.bokus.com/bok/9789170367489/tvangstrojan/

tvangstrojan stor