Beställ redan nu

x Min grav är din av Aino Trosell högupplöstMIN GRAV ÄR DIN –  krimineller II ligger ute i nätbokhandeln för beställning och kommer i slutet av april ut i butik. Officiell utgivningsdag 21 maj.

Siv Dahlin har en osviklig förmåga att hamna i klistret fastän hon är en ordinär medelålders kvinna utan minsta koppling till vare sig poliser eller brott. Ändå ständigt dessa mördare! Och deras offer. Den där olycksaliga förmågan att observera och ta in. I tre av de nya kriminellerna får vi genom Siv uppleva fasor och skräck och att begravas levande.

Rådlös är den som inte har ett hem och inte ens papper på att få vistas här i Sverige. Om man då råkar trycka ner ett handtag och lägenheten visar sig vara olåst? Är det ok att kliva på? Gömma sig? Fastän man är panikslagen för att bli upptäckt.  Den som är Frigiven vill göra om och göra rätt efter åtta år i fängelse. Dåtiden kommer dock ifatt. Hannes sitter å andra sidan på livstid – tacka för det, förhärdad som han är. Ändå känner han inte igen hämnden när den närmar sig.  Kärlekens regler är inte alltid de förväntade och Kärlekens järngrepp kan försätta dig i livsfara. Kusligare än man anar kan det vara att vandra Ensam hemåt i natten. En mardröm är det att vakna och hitta den saknade död i sjön som Vittnet i vattnet.

Fler krimineller utlovas i denna bok med verkligt hårda pärmar. Så välkommen kära läsare, till ännu en tur i psykopaternas egna kvarter!

Ljudboksversionen av Krimineller nominerades 2012 till Stora Ljudbokspriset:     ”Väldigt annorlunda kriminalberättelser som överraskade positivt…”

Min grav är din är Aino Trosells 22:a bok.

Pressröster om Krimineller (LIndelöws 2012, originalpocket):

”14 kluriga, obehagliga, läskiga och spännande kriminalnoveller. I det här kortformatet ger Aino Trosell prov på sin förmåga att kombinera humor och klarsyn med känsla för krypande, obehagliga stämningar och naturligtvis riktigt ond, bråd död. Det är bra och det lilla formatet ger mersmak.”                                                                                                                     Laholms Tidning, Skånskan

”Kriminellt gott, Aino!”                    Falukuriren

”Aino Trosell lyckas skapa en stämning. Hon skriver ju så förbannat bra. Man hör hennes röst när man läser. Humorn ligger nästgårds. Läsaren får ett par timmars trivsam underhållning och ett par överraskningar.”                                                                                               Dast Magazine

”noveller befriande avlägsna från whiskypimplande frånskilda kriminalinspektörer…                   Personteckningen är som vanligt utsökt i Aino Trosells berättelser.”                                                                                                                    Dalademokraten

”Likaväl som Margret Yorks kriminalnoveller från 1990-talet höll sig en bra bit över mitten på vilken skala som helst gör Aino Trosell det”.                                         Uppsala Nya Tidning

”Att läsa Krimineller är trivsam underhållning, jag tror att berättelserna i den skulle passa väl för högläsning, godnattsagor för vuxna, lagom kusliga för att man ska titta under sängen innan man, kanske, somnar.”                                                              Alba.nu

”Det är väldigt sällan jag konsumerar karameller och väldigt sällan jag läser deckare. Men de få gånger jag gör det, efter att ha valt bitarna med omsorg, smakar det faktiskt gott. När det gäller Krimineller var jag riktigt ledsen att godispåsen plötsligt var tom, hade velat ha mer.”                                                                                                    Bokmania bokblogg

BESTÄLL:

https://www.adlibris.com/se/sok?q=min+grav+%C3%A4r+din+%3A+krimineller+ii

http://www.bokus.com/bok/9789185379835/min-grav-ar-din-krimineller-ii/

ÄVEN SOM LJUDBOK:

https://www.adlibris.com/se/sok?q=min+grav+%C3%A4r+din+%3A+krimineller+2

http://www.bokus.com/bok/9789187141669/min-grav-ar-din-krimineller-2/