MONA PÅ VARVET, ny roman!

Hon klev fram den 12 maj 2023, som ljudbok och e-bok på Tundell o. Salmsons förlag, som beskriver henne sålunda:
”Lycka och sorg i denna varma feelgoodroman. Gripande om kamp, styrka och kärlek.
  Det var farligt, det var skitigt, det var kallt och tungt. Mona var en av de kvinnor som rekryterades som svetsare på Arendalsvarvet på 70-talet. De var pionjärer, tuffa och yrkesskickliga med skinn på näsan.
  Boken är fylld av livfulla karaktärer som kämpar med orättvisor, kärlek, hopp och motgångar. Huvudkaraktären Mona sliter hårt för att klara av sitt arbete, hantera sina relationer, och försöka hitta lycka i ett samhälle där balansen mellan jobb och hem är i förändring.”
Hon tar 6 timmar och 22 minuter att lyssna till, alternativt 356 e-boksidor att läsa på platta.
Välkommen till storvarvsepoken och kvinnornas inträde i den tunga industrin för sisådär femtio år sedan!