GE DIG SJÄLV EN LJUDBOKSUPPLEVELSE

JULKRIMINELLER består av en samling fängslande berättelser som alla utspelar sig i juletid. Så göm dig under en filt och lyssna, till exempel på Vägledning från helvetet – julresan som slutar i katastrof, eller den väna Jäntungens jul, som är riktigt snäll, eller Öppet hav som öppnar sig mot en mardröm fast man bara skulle åka färja över älven. Eller Nattens skogar mitt i storstaden där du kan gå vilse i det vilda. Julkrimineller finns som ljudbok och e-bok att ladda ner. Fast svår att göra paket av ifall du vill ge bort den. Men man kan sms:a en länk https://www.bokus.com/bok/9789180198868/julkrimineller/  och swisha 89:- till den som ska ha denna present. Oromantiskt, osynligt och tamt men icke förty lite oväntat, ja en upplevelse, snarare än strumpor eller en vas.