SJÄTTE OCH SISTA DELEN AV FÖLJETONGEN .

VVHUS6…VARNING FÖR VILT i Mittmedias digitala söndagstidningar publiceras idag. Siv ska sälja en villa vid sjön Öjaren i trakten av Sandviken. För en gångs skull verkar allt normalt, en normal försäljning, ingenting ovanligt kan väl hända. Inte det nej? Kanske bara en galen son då, med kniv och gevär…

I och med detta sista avsnitt har jag även glädjen att berätta att Mittmedias chefredaktör har gett med sig efter en insändarstorm, ”Varning för arga läsare” som hon själv formulerar det, så att hon har beslutat att följetongen ska publiceras i papperstidningen i sex dagar å rad i påsk. Ett riktigt bra och humant beslut tycker jag. Vissa människor, bland andra jag, tycker inte om att läsa tidningen på platta eller på dator. Vi vill sitta vid köksbordet, bläddra och prassla och dricka kaffe och känna papperstidningslukten, kanske riva ur en annons, lösa sodukon och för en gångs skull slippa flimret från en skärm.