LOJALITETENS PRIS

lojalitetens-pris 3900x3900originalljudbok, nu ute i en nätbokhandel nära dig! Så här skriver förlaget i sin pressrelease:

Pressmeddelande från Tundell Salmson audio, mars 2014

Lojalitetens pris – ny ljud- och e-bok av Aino Trosell

Nu ger Tundell Salmson audio ut en ny långnovell av den mångfaldigt prisbelönta författaren Aino Trosell. Lojalitetens pris är en berättelse om att livet är för kort och att lojalitet har sitt pris. Lojalitetens pris kommer ut på cd och mp3-fil och uppläsare är Irene Lindh. Boken utkommer även som e-bok.

Karolin lever i ett harmoniskt äktenskap. Men plötsligt en dag knackar döden på. Hennes make omkommer när han blir påkörd av tåget. Karolin kämpar med sin sorg och har svårt att acceptera den oväntade döden. Men hon tvingas till slut inse att hon är ensam kvar.

I grannhuset bor Gabriel som Karolin har känt i hela sitt liv. I tonåren fanns det en del känslor mellan dem, men de var ju bara barn. De kommer dock åter varandra nära och efter hand kommer också förälskelsen. Men än en gång kommer döden på besök. Gabriel dör i en hjärnblödning och Karolin är åter ensam. Smärtan är outhärdlig. Hon vill vara nära honom, fastän han är död. Och nu utmanar Karolin ödet …

Vi ser fram emot att få ge ut ännu en titel av den så uppskattade författaren Aino Trosell. Lojalitetens pris är en berättelse som berör. Den handlar om att stå upp för sig själv och för det som är rätt, säger Veronica Kesen Tundell, vd på Tundell Salmson audio.

Aino Trosell har kommit ut med drygt 20 böcker sedan debuten 1978. 2006 fick hon Ivar Lo-priset för släktkrönikan En gränslös kärlekshistoria. Hon är även en framstående thrillerförfattare och fick 1999 Polonipriset för Ytspänning. År 2000 erhöll hon Svenska Deckarakademins pris för Årets bästa svenska kriminalroman för Om hjärtat ännu slår, även den utgiven på ljud av Tundell Salmson audio. Hon är publicerad i flera länder.

Aino Trosell lockas att skriva för de nya digitala formaten och har i dag ett tjugotal publicerade e-noveller och mp3-noveller, liksom kortromanerna Isbränna och Nyårsnatt, som har getts ut som original-ljudböcker. Läs gärna mer här: www.ainotrosell.se

Lojalitetens pris släpps den 21 mars på cd, mp3 och e-bok på Tundell Salmson audio.

Uppläsare: Irene Lindh Irene Lindh

ISBN cd: 978-91-87141-62-1, mp3: 978-91-7607-004-8, e-bok: 978-91-7607-005-5

För pressbilder och mer information se: http://www.tundellsalmsonaudio.se/b62.shtml eller kontakta vd Veronica Kesen Tundell. Tfn: 08-720 20 80, 0703-02 00 38.