Välkommen till min hemsida!

I maj kommer boken MIN GRAV ÄR DIN – krimineller II ut. Den är min tjugoandra bok. Först nu börjar det gå upp för mig att jag har skapat så in i nordens med historier! Och jag kan längta tillbaka, till de lyckliga dagar då jag höll på med Ytspänning, På en öde ö i havet, En gränslös kärlekshistoria eller Hjärtblad.

En författare får vara med om mycket, bland annat att först av alla läsa sina romaner och faktiskt med tanken påverka innehållet – hur ska det gå? Det är fantastiskt och spännande, deckare eller ej.

Men utan dig kära läsare skulle den där leken inte vara rolig. Jag skriver bara halva berättelsen, resten berättas färdigt i din hjärna, i ditt hjärta, en film spelas upp medan du läser, och den är rikare än om du såg den på bio. Det beror på mottagaren, det vill säga dig själv, din inlevelseförmåga och din fantasi.

Känn dig hemma på denna hemsida som jag hoppas ska göra skäl för namnet! Den genomgår för närvarande en välbehövlig makeover men det går ändå att botanisera här, till exempel under Författarskap där Fri textläsning bjuder på berättelser i alla möjliga genrer.

Jag finns numera på Facebook och det var då på tiden. Ty skrivandet är mycket ensamt, jag behöver träffa folk!

2 svar på ”Välkommen till min hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *